понеділок


10 звичок, що призводять до нульової мотивації

🔘 Листання соціальних мереж весь день.

🔘 Знаходження вдома цілий день.

🔘 Думки про минуле.

🔘 Думки про майбутнє.

🔘 Зациклювання на негативі.

🔘 Лягати спати дуже пізно.

🔘 Ніколи не ставити цілі.

🔘 Ніколи не займатись спортом.

🔘 Порівняння себе з іншими.

🔘 Здаватися занадто рано.


Можна знайти тисячі причин, щоб не робити щось, і потрібно лише одну, яка мотивує, і справа буде зроблена, мета досягнута, а душа забарвиться приємними емоціями.

Повернути мотивацію допоможуть:

👇👇👇

Хобі. Вони роблять життя повнішим, не дозволяють нудьгувати, дарують багато позитивних емоцій. З ними рутина і повсякденність не здаватимуться надто сірими та безрадісними.

☝️ Зворотній зв'язок.

Очі “замилюються” з часом. І справа, яка раніше приносила задоволення, вже такою не здається, професіоналізм застиг, куди рухатися далі – незрозуміло. Запитайте своїх колег, однодумців, друзів, сім'ю, як вони бачать вашу роботу. Погляди з інших сторін допоможуть освіжити власне розуміння, побачити, що вимагає доопрацювання, уваги, які цілі варто поставити.

☝️ Книги.

Це чудові вчителі. Те, що видає наш мозок, залежить від того, що ми в нього поклали. Більше інформації – більше матеріалу для оперування. Книги допоможуть здобути нові знання, подивитися на щось під іншим кутом, знайти відповіді. Варто вибирати ті, що стосуються вашої сфери діяльності. Але навіть якщо книга не зовсім на вашу тему, вона все одно може стати джерелом інсайту, нових ідей, натхнення.

☝️ Хороші приклади.

Знайдіть того, хто вже досяг успіху у вашій сфері, подивіться, що ви можете взяти для себе. Мотивуйтеся його досягненнями, адже ви так можете. Якщо він проводить майстер-класи, то корисно сходити на них із колегами, щоб обговорити отримані знання у колі однодумців та отримати ще більше.

☝️ Контакт із колегами.

Співпраця – багате джерело ідей, думок, корисних знань. Іти разом в одному напрямку завжди цікавіше і веселіше, ніж повзти наодинці.



Немає коментарів:

Дописати коментар